Mijn naam is Jade Dekker, 36 jaar en ik woon in Vlissingen, Zeeland. Ik ben geboren in Sliedrecht. Als schipperskind ben ik gedeeltelijk opgegroeid op een internaat en gedeeltelijk op het schip, hierdoor had ik de gelegenheid om veel te zien en te ervaren.

In mijn dagelijks leven werk ik bij een ecologisch adviesbureau als hydrobiologisch specialist, waarbij ik de zoute bodemdieren van Nederland op naam breng en onderzoek doe naar hoe natuurgebieden na menselijk ingrijpen veranderen. Naast mijn werk ben ik echtgenote en moeder van twee prachtige kinderen. 

Omdat ik zo dicht bij de natuur sta, kwam ik er eigenlijk al vrij snel achter dat alles bezield is - er zit een groter plan achter, de aarde voelde voor mij bijv. niet aan als een energieloze grote rots. Vanaf mijn 15e jaar heb ik mij dan ook verdiept in verschillende spirituele natuur-gerelateerde stromingen en houd ik een paganistische levenswijze aan. Vanaf mijn 30e ben ik mijn kennis gaan uitdragen, vernieuwen/eigen maken en uitdiepen. 

Mocht je vragen hebben dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen! Ik hoop je snel bij een activiteit van mij te mogen ontmoeten!

 jadedekker@zeelandnet.nl
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin